ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

τελευταία ενημέρωση 06/07/2020

Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι ή θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή μπορείτε να μας επιστρέψετε το προϊόν εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, εφόσον είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε, ανέπαφο, συνοδεύεται από τη συσκευασία του, από τα έγγραφα χρέωσης και αποστολής  και χωρίς να έχει υποστεί οιαδήποτε χρήση ή φθορά. Τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν εσάς.

Δεν επιστρέφονται χρησιμοποιημένα αντικείμενα, αντικείμενα στα οποία τίθεται θέμα υγιεινής
ή αντικείμενα τα οποία έχουν δημιουργηθεί βάση προσωπικής παραγγελίας
.

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του dkunique.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη εκ μέρους μας της παραγγελίας, στην τιμολόγηση κ.λ.π. τότε το dkunique.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης ή το κόστος επιστροφής μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier, εφόσον το προϊόν είναι ανέπαφο, συνοδεύεται από τη συσκευασία του, από τα έγγραφα χρέωσης και αποστολής και δεν έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των (7) επτά ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο info@dkunique.gr φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος συν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.

Σε κάθε περίπτωση, για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@dkunique.gr ή τηλεφωνικώς στο 694 8687831 για να μας ενημερώσετε ότι θα κάνετε επιστροφή.

Επιστροφές χωρίς ενημέρωση δεν γίνονται δεκτές.

Εφόσον πληρείτε τους Όρους και Συνθήκες Επιστροφής θα σας στείλουμε άμεσα το προϊόν που σας οφείλουμε.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.